Onze vrienden produceren of leveren verse, verantwoorde en ambachtelijke producten. Wij stellen hier een aantal vrienden van meneer Vink aan u voor.

meneer Vink serveert kaas van kaasspecialist John uit het dorp

Kaasspecialist Johns uit De Bilt

meneer Vink serveert kaas van kaasspecialist Johns uit het dorp

Johns uit De Bilt heeft een uitgebreid assortiment Hollandse en buitenlandse kazen. Veel van zijn kazen komen uit het Groene Hart en zijn bereid met minder zout wat ten goede komt van de smaak. Bij Johns staat goede service en de klant centraal, daarnaast onderscheid hij zich met liefde en passie voor het vak en uitgebreide kennis over zijn kazen.  De Oude Gracht kaas (zie foto)  wordt gemaakt van melk uit Utrecht e.o.

dagelijks vers uit de landwinkel de Hooierij klaargemaakt door meneer Vink

Boer Dirk en boerin Martine
Landwinkel de Hooierij De Bilt

Vers en verantwoord

Het assortiment van de Landwinkel De Hooierij varieert van vers vlees van eigen erf, groente van eigen land, verse eieren, zuivel en kaas van collega Landwinkels uit de buurt en vers fruit van de lokale teler. Boer Dirk-Jan en boerin Martine zijn gespecialiseerd in rundvlees van Biltse Blauwe koeien. De koeien danken hun naam aan de witte vacht met blauwe of zwarte vlekjes. Ze vallen op door hun zware, gespierde bouw en hun edele kop.

Vrienden meneer Vink

Een klein overzicht
van onze vrienden

meneer Vink

De koffiebranders uit Baarn

(h) eerlijke koffie van Boot

De gepassioneerde koffiebranders van Boot uit Baarn zorgen ervoor dat hun koffiebonen altijd vers gebrand zijn. Zij selecteren hun eigen koffieplantages en hebben rechtstreeks contact met de koffie boeren. Zo kunt u genieten van de beste vers geroosterde arabica bonen. De koffieboeren ontvangen een goede prijs, betere scholing en huisvesting. De vers gebrande bonen proeft u terug in elk kopje koffie.

Ambachtelijk en biologisch brood

Brood uit de Veldkeuken
puur ambachtelijk uit Bunnik

Ambachtelijk en biologisch brood

De Veldkeuken in Bunnik is een ambachtelijke en biologische bakkerij waar pure ingrediënten de hoofdrol spelen. Het verse brood wordt gebakken met biologisch meel, vaak afkomstig uit de omgeving. De bakkerij krijgt soms kleine hoeveelheden bijzondere granen binnen die zij zelf malen met de ‘Tiroler Molen’. Na het rijzen worden de broden ambachtelijk met de hand gevormd en gebakken. En dat proef je!

Ambachtelijk en biologisch brood

Vleck wijnen
uit Utrecht

Vin naturel

De wijnmakers van Vleck zijn al even onderweg, net als Vleck zelf. Wijn maken is een gave, een opgave en gaat niet over één nacht ijs. Jarenlang de wijngaarden leren lezen is de eerste voorwaarde. Jarenlang werken in de kelder, fouten maken, stages lopen bij beroemde collega’s. Vleck wijnen in Utrecht onderscheidt zich met een assortiment van Vin Naturel. Dit zijn wijnen met zo min mogelijk toegevoegde sulfieten (zwavel). Maar ook met zo min mogelijk gebruik van andere nare stofjes en technieken.

Boek hier uw tafel


Adres

Biltsestraatweg 102
3573 PS Utrecht
(030) 276 09 25
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag t/m zondag
vanaf 11.00 - 21.00 uur geopend.

Van onze gasten