Onze vrienden produceren of leveren verse, verantwoorde en ambachtelijke producten. Wij stellen hier een aantal vrienden van meneer Vink aan u voor.

Ambachtelijk en biologisch brood

Speltbakkers

Brood uit de zee

Revolutionair is het ‘Pain de Mer – Brood uit de Zee’ met duurzaam gefilterd zeewater uit Nationaal Park de Oosterschelde. Een zeer bijzondere broodlijn zonder E-nummers, gist, lactose en additieven, maar met een heerlijk malse ‘wollige’ supersmaak die bovenal ook nog eens aanzienlijk minder zout bevat.

Koploper in duurzaamheid, winnaars in smaak!

meneer Vink serveert kaas van kaasspecialist John uit het dorp

Kaasspecialist Johns uit De Bilt

meneer Vink serveert kaas van kaasspecialist Johns uit het dorp

Johns uit De Bilt heeft een uitgebreid assortiment Hollandse en buitenlandse kazen. Veel van zijn kazen komen uit het Groene Hart en zijn bereid met minder zout wat ten goede komt van de smaak. Bij Johns staat goede service en de klant centraal, daarnaast onderscheid hij zich met liefde en passie voor het vak en uitgebreide kennis over zijn kazen.  De Oude Gracht kaas (zie foto)  wordt gemaakt van melk uit Utrecht e.o.

dagelijks vers uit de landwinkel de Hooierij klaargemaakt door meneer Vink

Boer Dirk en boerin Martine
Landwinkel de Hooierij De Bilt

Vers en verantwoord

Het assortiment van de Landwinkel De Hooierij varieert van vers vlees van eigen erf, groente van eigen land, verse eieren, zuivel en kaas van collega Landwinkels uit de buurt en vers fruit van de lokale teler. Boer Dirk-Jan en boerin Martine zijn gespecialiseerd in rundvlees van Biltse Blauwe koeien. De koeien danken hun naam aan de witte vacht met blauwe of zwarte vlekjes. Ze vallen op door hun zware, gespierde bouw en hun edele kop.

Nordcap koffie

Toffe koffie uit Utrecht

Nordkapp Coffee is een ambachtelijke branderij in Utrecht, gevestigd in de creatieve hotspot Vechtclub XL. In 2001 ging oprichter Jasper Overdevest op expeditie met zijn Honda C90 brommer, van Utrecht naar de Noordkaap. In 2015 opent Nordkapp Coffee, waarmee hij anderen mee op expeditie neemt, op weg naar toffe koffie van hoge kwaliteit.

Ambachtelijk en biologisch brood

Vleck wijnen
uit Utrecht

Vin naturel

De wijnmakers van Vleck zijn al even onderweg, net als Vleck zelf. Wijn maken is een gave, een opgave en gaat niet over één nacht ijs. Jarenlang de wijngaarden leren lezen is de eerste voorwaarde. Jarenlang werken in de kelder, fouten maken, stages lopen bij beroemde collega’s. Vleck wijnen in Utrecht onderscheidt zich met een assortiment van Vin Naturel. Dit zijn wijnen met zo min mogelijk toegevoegde sulfieten (zwavel). Maar ook met zo min mogelijk gebruik van andere nare stofjes en technieken.

Boek hier uw tafel


Adres

Biltsestraatweg 102
3573 PS Utrecht
(030) 276 09 25
Stuur een e-mail

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag
vanaf 11.00 - 22.00 uur geopend

 

Van onze gasten