Skip to main content

Meneer Vink is een gezellige locatie als je iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega’s.

Speciaal daarvoor hebben wij een aantal arrangementen voor jullie samengesteld. Alle genoemde prijzen zijn per persoon.

 Mocht je andere wensen hebben, dan horen wij dat graag het liefst via de mail info@meneer-vink.nl

Groepen



Luncharrangement

Lunchtafel 29,50

(te bestellen vanaf 10 personen)

Soepje van het seizoen

  • Broodje Carpaccio
  • Club Sandwich met gerookte kip
  • Broodje avocado gerookte zalm’
  • Broodje kroketje
  • Verse friet met mayonaise
  • Salade krokante camembert

Dessert: Affogato – vanille ijs van de Biltse boer met een shot espresso

Sandwichlunch 22,50

Keuze uit clubsandwich :

  • Gerookte zalm
  • Gerookte kip & spek
  • Gegrilde groente & geitenkaas

Geserveerd met friet en mayonaise

Inclusief glas verse jus d’orange, tafelwater & kopje koffie/thee

Keuze graag uiterlijk 2 dagen van te voren doorgeven
Mocht je van te voren de keuze niet kunnen inventariseren kunnen wij ook een mix uitserveren

Lunchkaart voor groepen 22,50

Keuze uit :

  • Gerookte zalm met avocado op toast
  • Clubsandwich gerookte kip & spek met friet en mayonaise
  • Salade krokante camember met walnoten, cranberry en groene appel
  • Omelet truffel met toast en salade

Inclusief glas verse jus d’orange, tafelwater & kopje koffie/thee


Borrelarrangement

Arrangement Meneer Vink 7,50

  • Huisgemaakte bitterbal met mosterdmayonaise
  • Quiche van gerookte zalm
  • Carpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise

Arrangement Meneer Vink 7,50 (V)

  • Vegetarische bitterbal
  • Quiche van paddenstoelen
  • Bietencarpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise

Arrangement Mevrouw Vink 10,00

  • Huisgemaakte bitterbal met mosterdmayonaise
  • Quiche van gerookte zalm
  • Carpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise
  • Krokante gamba

Arrangement Mevrouw Vink 10,00  (V)

  • Vegetarische bitterbal
  • Quiche van paddenstoelen
  • Bietencarpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise
  • Krokante camembert

Arrangement Goudvink 12,50

  • Huisgemaakte bitterbal met mosterdmayonaise
  • Carpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise
  • Quiche van gerookte zalm
  • Krokante gamba
  • Kleine kipsaté

Arrangement Goudvink 12,50 (V)

  • Vegetarische bitterbal
  • Quiche van paddenstoelen
  • Bietencarpaccio met Utrechtse oude kaas en truffelmayonaise
  • Krokante camembert
  • Saté van groente

Arrangement ’t Vinkje 6,50

  • Gemengd bittergarnituur 5 st. p.p.

Arrangement ’t Vinkje 6,50 (V)

  • Vegetarisch gemengd bittergarnituur 5 st. p.p.

Extra bij te bestellen:

  • Extra ronde huisgemaakte bitterballen 1,40 p.p.
  • Garnalenkroketje 4,00 p.p.
  • Frietje met mayonaise 3,50 p.p.

Dinerarrangement

Meneer Vink’s proeverij menu 45,00

Voorgerecht
Proeverij Meneer Vink’s favoriete voorgerechten om met elkaar te delen

Hoofdgerechten
Dagverse vis met bijpassende saus  
Biefstuk van het staartstuk met pepersaus
Saté van scharrelkip met atjar en kroepoek Groentecurry met rijst en naanbrood (v)
Risotto met champignons en oude kaas (v)

Toetje
Proeverij Meneer Vink’s favoriete nagerechten om met elkaar te delen

Meneer Vink’s keuzemenu 45,00

Voorgerechten
Carpaccio met truffelmayonaise en Utrechtse oude kaas
Krokante camembert salade met cranberry, walnoten en groene appel (v)
Meneer Vink’s garnalenkroketjes met citroenmayonaise
Uiensoep gegratineerd met Gruyère en oude kaas (v)                         

Hoofdgerechten                          
Dagverse vis met bijpassende saus
Biefstuk van het staartstuk met pepersaus
Saté van scharrelkip met atjar en kroepoek Groentecurry met rijst en naanbrood (v)
Risotto met champignons en oude kaas (v)

Toetjes
Dame blanche met vanille-ijs en warme chocoladesaus
Tiramisu van Bastognekoek
Scroppino van citroenijs, wodka, limoncello en cava
Chocoladetaartje uit de oven met vanille-ijs

Walking diner 49,50

(vanaf 10 personen )

Carpaccio met oude kaas en truffelsaus
Groente carpaccio (V)

Gerookte zalm met avocado
Gegrilde aubergine met avocado (V)

Pompoensoep met pecan noten olie en bosui (V) 

Risotto met gamba’s en tomaatjes
Risotto met champignons en tomaatjes (V)

Kalfsbeef Wellington
Biet Wellington (V)

Chocolade fondanttaartje met frambozen